Nä Februari, inte är du någon vidare månad..

001

Alltså Februari: Så himla tråkig månad! Inte för att jag vill vara gnällig och så, men jösses vilken tråkig dag det varit. Helt jämngrått, mörkt, blåsigt, trist. När jag var ute en sväng märkte jag att det var halt också, därav bilden på dubbarna. För så här: När det är bar asfalt men den ändå har en supertunn (svinhal) hinna med is på sej. Hur gör en då? Tänker att det ju lär slå gnistor om en springer med dubb och utan känns livsfarligt?

Äsch, jag tänker i alla fall springa imorgon om jag så ska springa i snökanten! Nu vill jag tillbaka till mitt härliga träningsflyt, känns inte riktigt som jag varit där sen före jul.

Förlåt att jag inte är roligare än så här idag, det är jäkla Februaris fel.Och möjligen den där fullmånen som är på intågande..

2 tankar om “Nä Februari, inte är du någon vidare månad..

 1. Februari är till för att vi ska gnälla! Helt övertygad om det faktiskt. Hoppas du hittar flytet snart igen! Jag har inte riktigt lyckats komma in i löpningen pga omständigheter, men är rätt bra igång med yoga och annan hemmaträning.

  Gilla

  • Vad bra, då gnäller jag vidare! 🙂
   Ja, nu vill jag verkligen ha flyt igen. Inga mer förkylningar! Tänkte testa det däringa 7-minutersprogrammet idag.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s