Tre bra grejer på alla

image

Jag giver er en förvånad, aningen vindögd puss så här på alla hjärtans! Vassego.
Sen tänkte jag berätta om två bra tre bra grejer, så här dagen till ära. Först: Om en vill ge en present till någon på alla hjärtans så tycker jag Röda Korset har en bra grej! Köp en filt till någon i Syrien, ett myggnät till någon i Myanmar (malaria) eller något annat till någon behövande i världen. När du gjort det får du ett fint gåvobevis att ge till en älskad (finns både digitalt och fysiskt). Väldigt bra och fin grej tycker jag!

Den andra bra grejen, eller ja, den kanske i och för sej gör ont..Men i alla fall, det är det här sju minuters, högintensiva träningsprogrammet jag hittade genom Move it mama och Fiat igår. Perfekt ju, för en sån som jag som inte riktigt kommer igång med annan träning än löpning. Jag menar, sju minuter känns alldeles perfekt att börja med. (Det ska jag göra idag eftersom jag tagit mitt förnuft till fånga och vill ha lårbenshalsen intakt, det är glashalt ute).

Förresten, på alla hjärtans dag måste det ju vara lite länkkärlek också! Jag vill slå ett slag för Move it mama. Men…Du är ju ingen mamma tänker ni? Nä, men jag tycker den här bloggen är utmärkt för den som vill börja träna oavsett om en råkar vara mama, papa eller inget av dem. För den är rolig, prestigelös, informativ och jäkligt bra på att förklara hur en faktiskt KAN hinna få in träning fast en tror att det inte går. Bonus är också att den lärt mej vad diastas är. Mycket bra kunskap att ha om/när jag får barn, kunskap som det inte är självklart att en får av vården.
Så, seså..in och kika på denna braiga (och fantastiskt snygga) blogg!

4 tankar om “Tre bra grejer på alla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s