Dagens blöta spring

image

image

Blev lite blöt...

Jag gav mej ut och sprang idag, 5 km i världens mest ogästvänliga väder: Blåsigt och störtsnö, ändå mår jag så himla skönt nu. Tillfredställelsen av att ha gett sej ut i alla fall och sen komma hem, lägga sej i ett skumband för att tina upp – Så, så skönt. Jösses vad jag älskar detta!

Jag var lite trög i benen idag efter gårdagens utfall och diverse benövningar, så fort gick det inte direkt: 5 km i 6,46-tempo. Fast ändå,
trots det dåliga vädret var det rätt skönt, eller vänta! Håller jag på med löpargömska och någon efterkonstruktion nu? Nä, det var nog faktiskt, på riktigt, skönt att lufsa fram i bekvämlighetstempo, inte en människa ute av förklarliga skäl, bara jag och mina tankar.
Nu är jag i alla fall varm och mjuk i kroppen med den där känslan av att vara totalt tillfreds.

4 tankar om “Dagens blöta spring

 1. Strongt att du tog dig ut ändå! Även fast jag vet att det är skönt med regn så tar det ändå emot. Jag har inte läst din blogg på hela helgen då den inte uppdaterats i min länklista så nu fick jag massa härlig läsning! Ska testa det där tabata-schemat du la upp, passar nog mig!

  Gilla

  • Ja, det kändes så himla skönt efteråt!

   Jag vet! Det har varit något fel med uppdateringen i vissa rss-läsare. Skönt att det funkar igen:-)

   Ja testa! Jag tyckte det var jättebra! Snabbt, jobbigt och anpassningsbart. Möjligen liiiite mycket fokus på ben, jag tror jag ska byta ut någon benövning mot typ russian twists och kanske lägga till något för ryggen.

   Gilla

 2. Jag gav mig också ut igår på en blöt morgonrunda. Dock hann jag hem innan det värsta snö/hagel/regn/storm-väder kom. Då är man glad och nöjd att man tog sig ut fastän man var trötter. Det är ju bara lite vatten:)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s