Små lördagsplaner

image

Hej lördag! Vaknade med rejäl träningsvärk på alla de rätta ställena. Himla skönt ändå, som ett kvitto på att den tog, den där träningen. Annars har lördagen börjat lugnt med sovmorgon, kaffe på sängen kompletterat med ivrigt bloggläsande. Älskar myset i lördagsmorgon, att sakta vakna brevid den en älskar mest och veta att hela dagen ligger framför.

Nu är planen en lugn löprunda för att mjuka upp mina ömmande muskler. Det ser dock ut som det blir en hel del naturligt motstånd då det formligen stormar ute. Men planen är: Springa 5 km, komma hem, tappa upp ett bad och värma (troligen) frusen kropp. Njutet i det!

4 tankar om “Små lördagsplaner

  1. Låter ljuvligt! Här finns inte en enda plan eller tanke idag. Vill kroppen vila får den göra det. Annars kanske det blir något lättare pass senare idag. En kort runda eller lite yoga om lusten faller på. Skönt det med. 🙂

    Kram M

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s