Igång igen!

Hörrni, vad skönt det känns att vara på banan med träningen igen! Inte minsta tillstymmelse till halsont eller snorighet trots dyblött spring igår. Så har det ju annars varit de senaste veckorna: Jag har sprungit och så – Hej förkylning! Idag är det dock vilodag och födelsedagskalas står på schemat. Har haft en rejäl träningsvärk sen mitt scientific work out-pass men nu börjar jag kunna sätta mej och resa mej som folk igen. Mycket skönt.

Fast ja, träningsvärk, så tillfredsställande egentligen! Jag vet att träning kan ta utan värk, men ändå, det där när en riktigt känner hur musklerna har någon form av aktivitet därinne i kroppen, det är något speciellt med det. Jag är dock inte typen som lider i tysthet. Stackars Daniel har med all tydlighet verkligen fått veta att: Här är det en som tränat och minsann har ont p.g.a jag har stönat, jämrat mej och pipit ”Aj” så fort jag rest mej eller satt mej ned. Jag är helt enkelt inte speciellt bra på att vara den tysta, lidande typen…eh..

2 tankar om “Igång igen!

  1. Haha, jag gillar också träningsvärk. I alla fall så länge man kan röra sig. Men lite sån där härlig så det känns att man tränat. Bra grejer! 😉

    Gilla

    • Verkligen bra grejer 🙂 Ja, inte sån där man blir handlingsförlamad av då..Haha, körde ett armträningspass för ett tag sedan och kunde inte räta ut eller lyfta armarna på en vecka. Det var problematiskt.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s