Snabba helger

image

Okej, så himla gammal sak att säja men: Vad sjutton händer med helgerna? Tycker det går en blinkning mellan fredagskänslan och söndagsdeppet. Eller nåja, deppet kanske var att ta i, men ni vet, den där ”nu är helgen slut”-känslan.

Fast har ändå haft en rätt mysig söndag med födelsedagsbjudning. Födelsedagsbjudning med MASSOR av kakor och bullar. Sockerchocken och överskottenergin gjorde dock att lägenheten blev städad när vi kom hem. Bra grej! Det är inte klokt vad jag blir speedad av socker. Nu har det dock gått över och jag har intagit mitt väl insuttna soffhörn och här blir jag nog kvar ikväll.

4 tankar om “Snabba helger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s