En aning modfälld

image

Just nu känns det lite som jag borde döpa om bloggen till ”Charlotta Sofia snyter och snorar”. Jepp. Förkyld igen. Fast inte jätteförkyld (som vanligt), bara liksom lagom förkyld för att jag ska känna att det vore vidare smart att träna. Fast blääää, vad det är själadödande att skriva om sjukor hela tiden, lägger ned det nu tror jag. 

Försöker mej på lite positivt tänkande istället: Snart är Februari över. Jag inbillar mej på något vis att så fort Mars kommer, så kommer detta med snorighet och halsont att upphöra. Visst är det väl så? (Snälla, säj ja). Eller alltså, en kanske borde gå till läkare och kolla upp det ständigt återkommande halsontet? Det är bara det att jag helst inte gör sånt. Jag är mer typen som måste ha benpipor som sticker ut eller huvudet bokstavligen under armen  – allra minst, för att uppsöka vården.
Jag ska i vilket fall som helst göra mitt bästa för att kurera mej idag, med ingefärste och citron (skitbra för onda, slemmiga halsar)
Hej så länge!

4 tankar om “En aning modfälld

  • Jag fattar inte vad det är för himla uthållig sjuka? Den VÄGRAR släppa taget helt? Känns inte som jag varit riktigt på banan sen innan jul. Så seeegt.
   Krya på dej!

   Gilla

 1. Men ja, det klart att det blir bättre i mars. Då börjar ju vårmånaden och solen kommer att lysa mer än den inte lyser och allt blir bra. Asfalten blir solvarm och springandet går som bara den. Hoppas att jag låter peppande nog 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s