Middags (förkylnings)-tips

006red

 

Här kommer ett superenkelt middagstips så här på en onsdag! Den här grytan åt vi igår och det var så himla gott och dessutom väldigt bra för min lite slemmiga hals p.g.a kryddorna. Jag tycker det är gott med stark mat när jag är lite snuvig – en känner lite smak då och kryddorna klarar upp halsen. Hur du gör hittar du härDenna gången pytsade jag dock i ingefära också (ganska mycket) och så lite extra chili. Grytan kan man servera som den är (det gjorde vi igår) eller med vitkåls- eller blomkålsris, vanligt ris, nudlar eller något annat du känner för.

4 tankar om “Middags (förkylnings)-tips

    • Ja, det är verkligen jättegott! Går ju att göra vegan också om en byter ut quornen mot sojabitar eller något annat veganskt 🙂

      Jag vet. Fast det är ju inte så att jag är ”ligga till sängs”-sjuk. Jag mår ok i kroppen, det är bara lite snuva och halsont som kommer tillbaka mej jämna mellanrum. Så sjukt irriterande. Borde kanske kolla upp men i och med att jag inte är supersjuk så antar jag att det är ett långdraget virus.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s