Nybörjarlöpning och en aning tillfällig bloggtorka

Jag älskar att ha träningsblogg men när en är lite sjuk är det inte lika kul. En träningsblogg kräver ju lite att en faktiskt TRÄNAR, något en inte får med irriterad hals.  Alltså…Det är inte så att jag tycker att en behöver dokumentera varje träningspass men träning föder liksom inspiration hos mej. Det är när jag springer eller tränar annat som inläggen oftast poppar upp i mitt huvud. Jag kan vara helt tom innan en löptur men kommer nästan alltid hem med flera uppslag. Så kort sagt: utan spring -lite oinspirerat.

Men i alla fall, fick lite panik (och lyckorus mest) när jag såg att Katta Kvack hade länkkärlek:at mej. Panik för att hon refererat till min blogg som en blogg med fokus på nybörjarlöpning – Och det är ju rätt! Det ÄR en blogg med fokus på nybörjarlöpning, det är bara det att jag blev rädd att folk skulle klicka in och bara: ”Men vad då nybörjarlöpning? Detta verkar ju vara en förkylningsblogg??” p.g.a sista dagarnas inlägg. Så om så skulle ske så ville jag lyfta min Nybörjarlöparsida här på bloggen för att bidra med något löpmässigt till nya besökare (och gamla så klart). Den skapade jag eftersom jag själv letade efter liknande bloggar när jag började springa. Jag ville läsa om milstolpar, farter och känslor hos en sån som precis börjat springa. Där finns länkar i form av mina milstolpar, typ: Första gången 5 km o.s.v plus lite annat rörande nybörjarspring. Dessutom finns det lite länkar till andra nybörjarlöpares upplevelser av spring i kommentarerna (lägg gärna till en länk om du sitter på något bra om nybörjarlöpning som du skrivit).

Så där ja! Det gick tydligen att träningsblogga lite utan träning. Bra att veta!

6 tankar om “Nybörjarlöpning och en aning tillfällig bloggtorka

 1. Jag bloggar ju om allt möjligt men det har ju blivit fokus på träning på senare tid så när jag inte kan träna känner jag mig ofta helt tom och kan inte komma på nåt att skriva!

  Gilla

 2. Har ni kollat så att ni inte bär runt på streptokocker ? Du,din sambo eller någon annan i din närhet . Det kan ge återkommande halsinfektioner…kanske skulle ta en lite läkarkoll !

  Gilla

  • Nej, det har jag ju inte gjort, kollat alltså. Det vore nog kanske värt att göra. Samtidigt är det inte ett jättehalsont, bara en liten irritation som gör att jag känner att det inte är så bra att träna. Kommer det tillbaka igen lovar jag att gå till läkare trots skräck:-)

   Gilla

 3. Haha känner igen det där. Själv kickade jag igång min träning igen nu efter förlossningen när min kropp (fortfarande) är helt paj. Men på något sätt är det ju ändå en livsstil och att man har mål framför sig och ett arkiv att blicka tillbaka på knyter ju an handlingen bidrar till ny energi:)

  Gilla

  • Ja, precis, det är ju det, en livsstil. Känner mej lite lost när jag inte kan träna.
   Lycka till med din post-preggoträning! 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s