Semester

image

Kan hjärnan ta semester? Min verkar ha gjort det i alla fall? Jag försöker skriva inlägg men den bara: ”dkjfdllddlripwpwå…..fjkdpsödö” och det är ju inte direkt så vidare spännande, upplysande eller informativt. Nåja, om den nu tagit semester så hoppas jag att den är på någon fin plats. Fast mest troligt är att den är i pms-town…

Ni får en bild på yours truly istället, en bild jag gillar jättemycket eftersom den känns väldigt jag. Dock har den typ fem år på nacken så jag kanske borde revidera bilden av mej själv? Äsch, näe…orka.
Med det tror jag att jag tackar för mej idag. Återkommer imorgon med en förhoppningsvis piggare hjärna.

Update: Läser igenom inlägget och tänker: 5 år?? Jag borde verkligen skaffa nya glasögon. För ja, det är samma som jag har på bilden som jag har nu. Det här med att åldras alltså: Går sjukt fort!

2 tankar om “Semester

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s