Träningsbilder (Hur gör en?)

image

En..ehm..MINDRE lyckad träningsbild..

Ok. Alltid, alltid när jag skrivit: ”Nu bloggar jag inget mer idag ” så kommer jag på något mer. Bloglovin har ju fixat sin sida (tror jag?) så en kan se alla sina senaste inlägg i ett rutnät när en går in på sin blogg. Jag gjorde det och det slog mej att denna blogg innehåller väldigt få bilder på faktisk träning? Blev lite stressad av det.

Men hur gör ni, ni som tar bilder under pass? Finns det någon smart app eller tvingar ni närmaste person? (Nu tränar jag ju oftast hemma och sambon är oftast inte tillgänglig de tiderna så ”närmaste person” känns aningen svårt). Jag vill jättegärna ta träningsbilder men när jag tränar så är jag så hemskt uppe i just träningen att jag inte känner någon lust att avbryta och börja fippla med kameran.  När jag springer så fattar jag ju att det inte finns någon fotoapp i världen som kan hjälpa mej, inte ens en sån där hjälm med inbyggd kamera, men vid annan träning? Det vore ju toppen om det fanns något rörelsekänsligt med sekvenstagning t.ex.? Finns det?

6 tankar om “Träningsbilder (Hur gör en?)

 1. Jag tar i regel mina träningsbilder när jag tränat klart, vill inte störa flowet i träningen. Alternativet är om jag tränar tungt med längre vila mellan seten, då passar det bra att fippla med mobilen :-). Hemma kan jag få hjälp av barn eller make. På gymmet tar jag i spegeln eller använder självutlösaren. Särskilt tjusiga bilder har jag ju inte men jag tycker ändå det är kul, inte minst att kolla tillbaka på och kolla formen :-). Kollade några av mina sommarbilder igår. åååh för lite solbränd hy och i vilken fin form jag var i då! (men inte hade vett att uppskatta!)

  Gilla

  • Måste testa att ta med självutlösaren, alternativt skaffa ett barn för ändamålet 😉

   Känner igen det där med att inte riktigt haft vett att uppskatta det som var. Jag jobbar på att försöka uppskatta min kropp för precis exakt det den är just nu, varje dag, så att när jag sitter där och är 80, inte behöver gräma mej över att jag inte var nöjd över den rätt snygga koppen 🙂

   Gilla

 2. tror nog väldigt få tar bilder under själva tränandet. istället får man extraträna lite efteråt för kamerans skull. men – man behöver ju oftast en fotograf. eller självutlösare och bra ställe att ställa kameran på. 🙂

  Gilla

  • Haha, det är jag som är lättlurad och går på illusionen helt enkelt. Jag får klura lite på det där. Drömmen är att ta lika fina bilder som dej men jag behöver nog..ehm, några års träning för det 🙂

   Gilla

 3. Jag har försökt att ta träningsbilder, men får inte till det. Jag tränar alltid i Ellys rum och det är sp mycket grejer där att bilderna blir plottriga. Plus att mobilkameran inte fångar rörelse nåt vidare. Hm, kanske ska testa med riktiga kameran.

  Gilla

  • Ja, det är liksom svårt att få det tjusigt. Men en får nog göra som de säjer här ovan: Ta lite bilder efter passet så har en liksom tid att ställa in kamera och posa loss 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s