Fredagskänslan

image

Fredag, woohooo! Tänk att en veckodag kan göra en på så gott humör bara av att vara sitt eget lilla jag. Vaknade i och för sej med huvudvärk men den är försvunnen nu. Förkylningen verkar också vara försvunnen, yey! Eller jag funderar faktiskt på om det ens var förkylning och inte allergi? För så här: Jag har sett ett visst samband mellan mitt jordnötssmörsintag och mitt kli i halsen. Usch, SORGEN! Jag som ÄLSKAR jorsnötssmör.. Jag har aldrig reagerat på jordnötter förut men tänker att eftersom jag numer äter jordnötssmör nästan varje dag så kanske det triggat på något vis, jordnötter är ju så sjukt allergent. Antar att det bara är att låta bli hädanefter. Känns som en dålig ide att leka med elden..

Annars händer inget jättespeciellt denna fredag men Daniel är ledig och bara det är tokhärligt. Tänker mej fredagsmys och några avsnitt av någon serie. Ni hör ju: Jag lever ett hårt actionliv!

2 tankar om “Fredagskänslan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s