En njutrunda

image

image

Det blev spring idag! En skön njutrunda på fem kilometer. Efter flera dagar inomhus och tämligen stillasittande tillvaro kände jag att jag måste ut, ut, UT! Och så skönt det var! Att sakta jogga fram och dra ned något som faktiskt kändes som vårluft i lungorna, låta tankarna flyga och bry sej noll om tiden.

Kroppen är ju inte så värst samarbetsvillig den här tiden på månaden: En aning trött, 2 kg extra vätska och en allmän seg känsla. Men som det gör under att springa, även om det inte går fort:  En liksom vakna upp och känner livet i sej igen!

10 tankar om “En njutrunda

 1. Så skönt!
  Själv har jag påtvingad vila idag eftersom jag sprang långt igår och intervaller imorgon. Just därför har jag varit extra sugen på att fara ut och springa idag… Lustigt det där 😉

  Gilla

  • Superskönt! Jag har varit lite dålig på att ta rena njutrundor, beror kanske på att utvecklingen går så snabbt i början att en gärna jagar resultat varje runda. Ska bli bättre på det dock för det är verkligen ren terapi 🙂

   Gilla

  • Ja, visst är det! Nä, inte jag heller tror jag. Jag har betydligt högre tröskel att ge mej ut på promenad än springtur.

   Gilla

 2. Åh, vad härligt det låter med våren och löpning. Jag sa till M igår att jag nog måste ta mig ut och springa lite snart. Har ju inte gjort det på rätt länge så det är verkligen på tiden.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s