Hemma igen!

Nu är jag hemma igen efter min lilla spontantripp till Falun och lillebror. Det var skönt att komma iväg en sväng. Eftersom jag inte arbetar just nu kan det bli aningens långtråkigt när Daniel har en intensiv jobbperiod. Då passar det utmärkt med lite miljöombyte. Önskar att jag tagit bilder som en riktig bloggperson under min lilla resa men det gjorde jag alltså inte. Istället hängde jag med min bror och hans fästmö Matilda i deras supermysiga lägenhet, gick lite på loppis, såg på film och sånt.

Min lillebror är en av de viktigaste personerna i mitt liv och jag är så glad att vi är så nära. Det är verkligen hur fint som helst att ha starka syskonband, det är ju tyvärr inte alla syskon som har det. Vissa säjer ju att att en är närmare ju närmare en är varandra i ålder men det stämmer inte riktigt här. Det är 7 1/2 år mellan oss men vi är ändå supertajta.

Men nu är jag alltså hemma. Planen är att kanske få till någon form av träning idag. Och så är Daniel äntligen ledig vilket är superhärligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s