Bloggtid

Är inte det där med bloggtid en märklig grej eller är det bara jag som upplever det så? Jag har inte bloggat på tre dagar men det känns som tre veckor? Undrar vad det beror på? Jag kan själv komma på mej att undra om det hänt något om någon som uppdaterar relativt ofta är borta en stund, typ 2-3 dagar. Det blir liksom mycket längre i bloggtid? Har det något att göra med att vi är vana med att allt går snabbt, snabbt och att vi matas med ”nöje” hela tiden, precis när vi vill? Lite skrämmande i så fall.

Nåja, jag har i alla fall haft en fin helg med två födelsedagsfiranden: Ett 60-års och så ett 27-års. Igår kom vi hem och jag är galet springsugen. Tyvärr har jag lyckats sträcka till ryggen igen, det känns som ett milt ryggskott. Herrejösses! Är detta ålderdomen och framtiden: Ryggskott nu och då? Nä, det beror nog faktiskt mer på en lite galen arbetsställning och en madrass som inte riktigt var överrens med min rygg. Det känns bättre idag dock så om ett par dagar blir det spring. Är sugen på att springa långt!

2 tankar om “Bloggtid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s