En ”civil”

image

Så här såg jag ut i fredags när vi firade Daniels pappa! Tänkte att det kunde vara kul med en civil klädsel bland tajts och svett? Inte för at det blivit speciellt mycket tajts och svett de senaste dagarna….men ändå.

Annars då? Jag kurerar ryggen med värme, rörelse och så de där övningarna. Det känns faktiskt mycket bättre idag. Sen blev jag, som jag tidigare skrev, sugen på att testa att göra annat smör en mandel, typ solrosfrösmör så det ska jag exprimentera med. Jag tror förresten att det faktiskt var jordnötssmöret som orsakade mitt envisa halsont. Jag höll uppe ett tag – inget halsont. Sen åt jag en kaka med jordnötter i lördags och blev irriterad i halsen nästan direkt. Mycket ledsamt då jag verkligen älskar jordnötsssmör.

6 tankar om “En ”civil”

    • Kan väl aldrig tänka mej att den ser konstig ut på dej? Men jag vet, ibland får en för sej sånt där.
      Jag kan iof tycka att den är lite vid i midjan vilket gör att det ser aningen pösigt ut från sidan men jag lever med det 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s