Oinspirerat och kökspyssel

001red

Alltså, ursäkta gnället men jag är såååå trött på min rygg just nu. Okej, det blir ju bättre som tur är. Men ändå. Vill kunna träna nuuuuu! Jag har nämnt det förut, att min blogginspiration kommer med träningen. Det blir liksom lite tomt i huvudet utan.

Men vad gör en då en inte kan träna då? Jag pysslar i alla fall i köket. Idag testar jag att göra sesammjölk vilket innebär att jag har sesamfrön i vatten och citron just nu (enligt detta recept). Undrar hur det blir? Jag gillar ju smaken av sesam så då borde jag gilla sesammjölk tänker jag. Jag är framför allt ute efter en alternativ mjölk till komjölk, att ha till min gröt och till kaffet. Hitills har jag testat kokosmjölk och mandelmjölk men det är alltid kul att prova nytt.

2 tankar om “Oinspirerat och kökspyssel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s