Att ta det för vad det är

Vet ni? Nu har jag tjurat, gnällt och varit frustrerad över att detta med träningen inte blir som jag vill p.g.a diverse åkommor ganska mycket. (Kanske inte lika mycket här som i verkliga livet). Men nu får det faktiskt vara nog. För jag märker att jag blir en tråkigare, surare människa (och bloggare) av att gå omkring och vara frustrerad. Ja, det är så här nu: Ryggen sammarbetar inte. Men det är liksom ingen ide att vara sur över det, det löser ju absolut inget. Dessutom: Jag är inte allvarligt sjuk eller så, nästa vecka kan jag helt säkert springa igen.

Jag tror jag blir extra frustrerad när jag kör fast i tankebanor om ”hur det borde vara”. D.v.s: Är en en tränande människa så tränar en iaf tre gånger i veckan. Helknasigt, jag vet. Men jag tror att de tankarna kommer av att jag är rädd att ge upp. Jag trodde ju jag var över det men otaliga små förkylningar och två ryggskott kan få de bästa av inställningar att vackla lite.

Fast ok, bara en sak till om detta med ryggen: Vad är grejen med dessa ryggskott? Jag har i och för sej alltid haft en svag svank och fått ont när jag står stilla länge. Några enstaka gånger har jag fått riktigt ont men aldrig två gånger så här nära varandra? Ok, jag vet att jag belastade helt tokigt denna gång innan jag fick ont, men ändå? Har det med löpningen att göra? Helt säkert behöver jag stärka upp den delen av ryggen mer. Ehm…det vore kanske läge att uppsöka någon expert nu? Har ju liksom skjutit på det eftersom alla tidigare smärtor har gett med sej av sej själv..

4 tankar om “Att ta det för vad det är

 1. Vad bra tänkt av dig 🙂 Det är ju lite så att om en går omkring och är sur hela tiden så känner en ju sig såklart sur hela tiden. Tänk dig lycklig finns det ju nåt sånt talesätt och det är rätt bra tänkt egentligen.

  Det där med ryggen kan kanske vara att du är otränad där och nu börjat träna och då känner ryggmusklerna inte igen sig. Fast du kanske ska kolla upp det om du är orolig.

  Gilla

  • Ja, det är lätt att köra fast i sura ”synd om mej”- hjulspår men det är ju inte ett dugg kul att vara där så därför försöker jag låta bli 🙂

   Ja, så är det nog. Ska försöka stärka rygg och core mer.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s