sesammjölk och mindset

005red

 

Hur många bilder på en tallrik kokosgröt kan en blogg innehålla egentligen? Svar: Obegränsat. Detta startade jag i alla fall min dag med tidigare. Idag hade jag egenggjord sesammjölk till men..mja.. det smakade lite bittert, det gjorde det (alltså mjölken, inte gröten. Gröten är ALLTID god).

Annars sneglar jag lite nyfiket på #bravalnyavanorNu var ju min hjärna på tillfällig semester eller något, när det var tid att anmäla sej till själva utmaningen men det hindrar ju inte att en låter sej inspireras. Detta med att starta dagen med ett lugnt mindset och en intention tänker jag ta till mej. En väljer helt enkelt ett mindset för dagen kvällen innan och startar sen dagen med det (mitt går ut på lycka och tacksamhet). Det där med tankens kraft är faktiskt mäktiga grejer.

4 tankar om “sesammjölk och mindset

 1. Affirmationer är bäst! Bra sätt att tänka om och tänka rätt tycker jag 🙂

  Jag testade också sesammjölken efter det recept du länkade till och jag tycker att den blev mycket mindre besk än annars. Fast vi hade en ny sort sesamfrön så egentligen vet jag inte om det var de nya fröna som var mindre beska eller om det var citronsaften. Men gott är det ändå tycket jag. Fast lite beskt.

  Gilla

  • Ja, de gör verkligen skillnad!

   Vad kul att du testade 🙂 Jag har inte provat sesammjöl förut så jag vetinte hur det brukar vara. Bra att du tyckte det var mindre beskt iaf 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s