Frukost och fröknäcke

004red

008red

Mycket frukostar blir det ju. Men frukost är gott så det gör inte så mycket tycker jag. Idag startade jag min dag med äggmackor på mitt fröknäcke (recept här) och en smoothie med en massa braigheter i: sesammjölk, havtorn, hallon, kanel och chiafrön.

Förresten! När jag fortfarande låg i sängen vid nio verkade hela instagram och min bloglovinfeed ha gått upp och redan ätit finfin helgfrukost, vissa var dessutom redan ute i vårvädret. Det är ju inspirerande på ett sätt.. men också liiite ångestskapande. För: är det BARA jag som ligger kvar i sängen till tio på helgerna?

 

 

10 tankar om “Frukost och fröknäcke

    • Haha, jag tror nog att det är därför jag känner mej udda med mina sovmorgnar: De flesta som jag följer och läser är ju småbarnsföräldrar och därför uppe med tuppen. Kommer ihåg en gång när jag skulle åka till stan med en småbarnsförälderskompis. Hon ba: ”Vi åker inte så tidigt. Blir nio bra?”

      Gilla

    • Haha, jag kan också få ångest över att ligga för länge i sängen men då tänker jag mer framåt tolvtiden 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s