Iskate och dagens spring

iskateJo, så jag blandade mej en iskate och gav mej ut och sprang tidigare (iskate är som en naturlig energidryck på chiafrön, läs mer om den här hos Lina). Innan springturen tog jag dock en klassisk ”fötter som ska ut och springa-bild”, en vårpimpad variant:

vårspringJa, och sen gav jag mej iväg! Det kändes ganska tungt och flåsigt de första två kilometrarna men sen blev jag plötsligt varm och pigg i kroppen och vände inte där jag brukar vända för att få till min tänkta femkilometersrunda. Istället fortsatte jag framåt av bara farten. Ni vet, det blev så där som det kan bli ibland när det är så härligt att springa att en bara vill ha mer, mer. Höll dock ett lugnt tempo för att vara snäll mot ryggen, eller, i ärlighetens namn var det nog precis det tempot jag mäktade med idag. Rundan slutade med 7,18 kilometer sprungna i 6,50 tempo och en mycket nöjd löpare.

Tänk vilken fin grej löpning är ändå! När jag kom hem var segheten jag dragits med några dagar helt bortblåst och jag har fått en hel massa grejer gjorda här hemma. Älskar´t!

8 tankar om “Iskate och dagens spring

  • Ja, hur härligt som helst!

   Haha, jag vet! Det känns nog nästan som att dricka grodyngel också är jag rädd… Fast jag inbillar mej att jag får extra energi av det 🙂

   Gilla

 1. Vad bra att ryggen känns bättre nu så att du kunde ta en springtur.

  Chiafrön brukar jag blanda i vatten och lite pressad citron och dricka när det blivit sådär slemmigt. Det ska visst vara bra för magen också och jag har rätt känslig mage. Det känns bra att dricka en sån innan jag lägger mig.

  Gilla

  • Ja, det var så sköööönt 🙂

   Ja, men det låter ju exakt som iskate! Jag tycker också det känns skönt för magen och så blir en behagligt mätt 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s