Måndag….springmåndag!

image

Igår blev det minsann inte så mycket bloggat, istället hade jag en envis spänningshuvudvärk som satt som en elak, störande krans runt huvudet hela dagen. Det blev således en ganska händelselös söndag. Men idag är det måndag, jag är på bra humör och senare blir det SPRING! Yey! Det ska bli så fantastiskt skönt!

Idag satsar jag nog på kravlösa 5 km för att känna att ryggen är riktigt med och så. Tyvärr är det inte sånt där strålande vårväder som det var igår när jag låg inne och masserade hövvet men det gör inte så mycket egentligen, även om det varit en bonus – Det är i alla fall bar asfalt och relativt vindstilla.

Ses senare och fin måndag på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s