Intervaller igen

Alltså, näe, jag har inte varit ute och kutat intervaller igen, nån måtta får det vara. Men jag tänkte skriva lite mer om det. För vem hade trott att intervaller skulle vara så kul?! Inte jag i alla fall. Det är en sån där löpningsgrej jag liksom dragit mej för. Hålla på och kuta livet ur sej när en kan njuta? Men så fel jag hade.

Nu ska jag ju inte överdriva, det kanske inte var speciellt kul under sista intervallen, mer extremt flåsigt och lätt blodsmak i munnen. Men känslan efteråt! Både tillfredsställelsen av att ha åstadkommit något slags kvalitetspass och endorfinpåslaget – URHÄRLIGT!
Sen var det också viktigt för mej att faktiskt fysiskt känna att jag kan springa fortare. Liksom känna hur det känns i kroppen när en rör sej runt 5-6-tempo.  Och jag klarade att springa snabbare än jag trodde! Sen är det en viktig grej för mej att träna på att pressa lite, jag har varit lite rädd för det. Jag har ju helt klart blivit snabbare sen jag började springa men det har mer varit en långsam, mjuk kurva uppåt. Det ska bli spännande att se vad som händer när jag ger kroppen lite kickstart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s