Dagens scientific work out

russiantwis1

 

hantelTa nu för i jösse namn inte den övre bilden som någon slags instruktion på hur en russian twist bör göras, den är nämligen högst arrangerad: Jag höll på att dö av kramp i sidan eftersom det tog sån tid innan fotografen a.k.a Daniel knäppte.

Men i alla fall, jag körde ett 7 minute scientific work out- pass tidigare! Sjukt jobbigt och sjukt skönt efteråt. Jag hade egentligen siktat på att köra tre varv a 7,5 minuter men var helt slut efter två. Tänker att när en inte kan göra övningarna korrekt p.g.a ben-darr så är det nog bättre att vänta med det där tredje varvet tills en pallar det. Den dagen kommer tids nog.

Jag har ju gjort om det ursprungliga passet lite så att  det ser ut så här istället (tyckte det var väl mycket ben i orginalpasset. Funderar också på att byta ut armhävningarna med rotation till planka med klapp på axeln. Jag får liksom inte till de där rotationerna och viftar mest med handen lite åt sidan.

Nästan bäst med dagens pass var dock att jag äntligen fick till lite träningsbilder! Heeeelt avslappnade och naturliga..*host* Nä, men jag ska verkligen försöka bli lite bättre på att få till bilder under träning.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s