Våren

blommor11Hej på er! Hoppas ni har en fin torsdag och så där. Jag har bestyrt hemma hela förmiddagen, skurat kattlåda och annat glamoröst, därav inget bloggande (p.g.a bloggvärdet på kattlådeskurning och typ skåptorkning är så där…). Men trots den eh.. inte så kuliga sysslan så är jag ändå på så himla bra humör. Det är solen, ljuset, våren som gör’t! Allt känns automatiskt hoppfullare, gladare, lättare.

Egentligen var jag rejält sugen på en springtur i morse men bestämde mej för att köra ett scientific work out-pass sen istället. Ska försöka hålla på det där att träna lite olika grejer och aktivera kroppen på olika sätt, inte minst med tanke på att ryggen krånglat.

Annars funderar jag på om jag ska gå ut och plocka lite kvistar och sätta i vatten så att vi kan få lite hösnuva. Det är ju så fiiiint! Kvistarna på bilden finns alltså inte i mitt hem, de fanns i barndomshemmet förra våren men inspirerar mej nu. Hepp!

3 tankar om “Våren

 1. Kattlådeskrubb är väl nästan det enda jag inte saknar med att ha mina katter hos mig. För fy så tråkigt det var.

  Jag har förresten hört och läst att om en äter lokal honung, alltså från ens närhet, så kan hösnuvan försvinna eftersom att då får en i sig pollen från den lokala floran.

  Gilla

  • Haha, nä, det är kanske inte den trevligaste sysslan.

   Men vad häftig! Undrar om det funkar? Nu har ju inte jag hösnuva trots texten men det var iaf en kul grej att veta 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s