En bra fredagsförmiddag

Jag har haft en sån härlig fredagsförmiddag och hoppas att dagen fortsätter i samma stil (det tror jag nog att den gör). Jag vaknade av att Daniel kom hem från jobbet strax före sju i morse och då kunde jag helt enkelt inte låta bli att krypa ihop intill honom och slumra en stund till – mys. Sen vaknade jag, gick upp, kokade kaffe och la mej i sängen och kollade nätet lite, läste bloggar och så. Efter det gick jag upp ”på riktigt” drack en iskate och gav mej ut på en femkilometersrunda.

Egentligen hade jag tänkt springa på lite under dagens pass, försöka ligga lite, lite över vanlig hastighet men det ville sej inte riktigt. Benen var så trötta efter gårdagens scientific-pass, det fanns inte så mycket kraft alls, det var motvind och kändes rätt flåsigt och tungt. De första två kilometrarna lyckades jag hålla 6.20-någonting tempo men sen tappade jag mer och mer och sista backen hem var riktigt trög och gick väldigt långsamt. Det blev alltså ingen snabbrunda, snarare en långsam som slutade på strax över 5 kilometer och 34 minuter någonting. Men det var ändå himla skönt, speciellt efteråt!

Imorgon blir det vila och på söndag har jag tänkt mej ett långpass. Är väldigt nöjd med den här träningsveckan hitills.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s