Lugn lördag

agnesHär är det lugnt och skönt idag. Jag vilar från träning för jisses vad jag var sliten i kroppen igår! Fast ändå på ett skönt sätt, så där så att en känner att den arbetat och tagit i ordentligt. Imorgon planerar jag dock ett långpass. Jag hoppas verkligen att det blir av, risken finns att Daniel som är dyngförkyld och febrig smittar mej – Men inga känningar än *peppar, peppar*

benMen annars, som sagt, lugnt. Jag hängde i soffan lite tidigare och åt ytterligare en mug cake – Himla smidigt mellanmål ändå! Jag längtar efter att botanisera i affären bland ingredienser, kanske göra en med choklad, blanda i banan eller turkisk yoghurt eller något nötsmör? Eller mörka chokladbitar? Jag kan verkligen gå i gång på detta med att testa nya saker i köket. Älskar när jag hittar nya spännande ingredienser och vill prova på studs.

mugcake2Idag hade jag inte så mycket hemma att exprimentera med men jag testade i alla fall att slänga i lite ingefära och chiafrön. Funkade bra! Och så inbillar jag mej att det blir lite extra mättande p.g.a chiafröna.

2 tankar om “Lugn lördag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s