Ja, se, Lotta!

lottaJa, se, den här Lottan är sjukt trött i kroppen nu, trots att det inte ens blev en mil sprunget idag (men bra ändå så klart). En å andra sidan har ju de senaste månaderna varit mer sparsamma på spring än mot för hur det brukar vara. Det är faktiskt bra länge sedan jag sprang upp emot milen, men nu är tanken att det ska bli i alla fall en gång i veckan.

Vågar egentligen knappt skriva detta men: Åh, vad skönt det är att ha fått flyt i träningen igen efter vinterns jobbiga småsnuvor. Det känns så skönt att äntligen kunna strukturera och jobba för att bli bättre. Fast nu tänker jag inte göra många mer knop idag. Det blir soffa, netflix och Hannibal (väldigt bra *tips*)

Älskar förresten omslagen på gamla flickböcker. Lotta-boken har tillhört min mamma och står, tillsammans med andra, som prydnad i en hylla här hemma.

2 tankar om “Ja, se, Lotta!

    • Ja, det är jätteskönt 🙂

      Haha, kommer ihåg att jag var lite störd över Lotta-böckerna när jag var yngre. Alla andra flickböcker hade liksom coola huvudkaraktärer men det var klart att den som hette Lotta skulle vara lite klumpig och klantig, för visst var det så?

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s