Tack!

image

Jag vill börja bloggveckan med att tacka er för de otroligt fina kommentarerna under det här inlägget, eller ja, förresten, alla fina kommentarer jag får. Det är så himla fint att läsa att jag kan inspirera, helt vanliga jag, utan rutor på magen eller sjukt snabba kilometertider, kan inspirera till träning. Så tack! Ni anar inte hur glad och varm ni gör mej.

Annars håller jag i skrivandets stund på att ladda för veckans första löprunda. Planen är att det ska bli en runda av det lite längre slaget. Här har det tydligen förresten kommit lite snö inatt men inget som ligger kvar på marken. Det verkar vara lite blåsigt också men inte farligt.

Men hörrni: Vi ses sen. Fin måndag på er!

2 tankar om “Tack!

  1. Jag håller också på att ladda för veckans första löptur eller nja löptur kan jag nog inte kalla det…har precis börjat så det blir rätt så upphackat mellan jogg och gång. Jag följer ett nybörjarprogram så jag skyndar långsamt kan man säga ;). Är otroligt peppad, tack vare dig och din fina motiverande blogg 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s