Efter-träning-oats och dagens intervaller

oats1

 

oatsJag har precis ätit upp overnight oats:en på bilderna ovan efter dagens intervallpass. Från att inte ha sprungit intervaller alls så måste jag säja att jag är biten! En känner ju sej så himlans duktig efteråt.

Jag körde samma upplägg som förra gången, alltså någon typ av fria intervaller. Först en kilometers jogg, sen intervaller under de mittersta 3 kilometrarna (tror jag hann med 5 i lite olika längd) och så nedjogg sista kilometern. Problemet med detta är ju att en springer lite mer på känsla. Skulle jag ha bestämda intervaller utifrån ett program så skulle jag nog kanske pressa mej lite mer? Fast jag tycker i och för sej att jag lyckas pressa på rätt bra ändå: Snabbaste kilometern (km 2) sprang jag i 5,54 tempo tror jag och det har jag nog aldrig varit nere på förut.

Allt som allt blev det 5.11 km på 33.25 (6.33-tempo). Inte jättesnabbt kanske men då riktigt slöjoggade jag också mellan intervallerna, för hjälp vad trött och flåsig jag blev! I och för sej kanske den totala tiden inte är så intressant när det gäller just intervaller? Grejen är väl kanske hur en springer i själva intervallen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s