Mina ambitioner med löpningen

image

Hej, här sitter jag i min slitnaste, skönaste ”mysa hemma-tröja”. I knät har jag Agnes (ni vet, hankatten). I alla fall, jag sitter och funderar lite på det där med mina ambitioner med löpningen, vad jag egentligen vill. För tro det eller ej, jag är ändå ganska mycket tävlingsmänniska. Om jag gör något vill jag vara väldigt BRA. Därmed inte sagt att jag går omkring och jämför mej och känner mej dålig eftersom så många är mycket, mycket snabbare och bättre – Det hade ju verkligen varit tragiskt. Min ambition är nog istället att jag vill bli så BRA JAG KAN BLI. Jag vill liksom inte fastna i någon mellanmjölk, jag vill utvecklas. Och så vill jag verkligen visa att det GÅR fast en är lite tyngre (Ok, jag går ned i vikt men mitt mål är verkligen inte att bli jättesmal och jättelätt).

Sen är det ju de mer långtgående ambitionerna: Jag har någon slags drömbild av mej själv där jag är en gammal dam och fortfarande är ute på löprundor. Ok, i den drömbilden ingår också att jag svischar förbi förvånade ungdomar. Hur häftigt vore inte det?

Så mina löpningsambitioner:

* Bli så snabb och duktig jag bara kan.

* Hålla på länge, så länge att jag får känna fartvinden i mitt (då) gråa hår.

Det kan kanske tyckas som lite otydliga ambitioner, i alla fall den första, men för mej räcker det just nu.

Vad vill du med din träning?

8 tankar om “Mina ambitioner med löpningen

 1. Söta fina Lotta, du är grym. Tänk vad du har åstakommit med din träning på så kort tid! Jämför dig inte med andra, bara dig själv..
  Jag har slutat jämföra mig med andra…tävlar mot mig själv, det är bäst så…jag ska klå mina tider, min fart och mina vikter..
  Jag ska ju försöka ta mig igenom Sthlm Marathon i slutet av maj…hmmm jag tänker, kan ju alltid gå..haha!!
  Kramizar på dig ❤

  Gilla

  • Fina, fina Lina: Tack! Nej, jag jämför mej inte heller med någon annan, bara mej själv 🙂

   Alltså, du är så tuff, en sån fighter så jag är helt säker på att du kommer klara Stockholm marathon galant. Har inga som helst tvivel!

   Gilla

 2. Bra ambitioner ju! Jag skulle nog säga att mina är samma som dina. Man vill ju bli så bra som man kan bli och självklart ska jag ju hålla på med detta forever and ever 😀

  Gilla

  • Ja, visst vill en aldrig sluta? Jag hoppas jag får vara frisk så jag får ha löpningen kvar i mitt liv när jag är pensionär 🙂 Såg förresten en man när jag var ute och sprang, 60+ ,med ett i mina ögon, så himla snyggt löpsteg: Rak i ryggen, korta steg och SNABB 🙂

   Gilla

 3. Jättebra ambitioner tycker jag, de säger så himla mycket! Själv har jag ju precis börjat så min första ambition är att ta mig genom det löpprogram jag följer, nr två är att springa vårruset med mina kollegor. Känns som jag då fått en bra start att arbeta vidare på under sommaren, hösten och för all framtid 😉 Känns så himla roligt att vara igång!

  Gilla

  • Åh, förstår dej! Den där berusande känslan av att: Jag GÖR faktiskt det här! Den är så häftig 🙂

   Gilla

 4. Vilka bra ambitioner du har. Det är ju ingen mening egentligen att jämföra sig med andra. Om en inte är en tävlingsmänniska vill säga och tävlar och så.

  Jag vill vara stark och ha en rygg som inte gör ont, det är min huvudsakliga ambition. När jag började springa hade jag Göteborgsvarvet som mål. Och nu har jag ju liksom sprungit det, en halvmara, vad gör jag då? Jag kanske ska springa Berlin maraton nästa gång jag springer ett lopp? Jag vet inte, jag vill bara komma igång med min löpning igen.

  Och Agnes! Jag skulle vilja träffa honom, jag älskar såna stora katter 🙂

  Gilla

  • Ja, jag förstår känslan av att vilja ha något att sikta på. Berlin Marathon låter ju häftigt 🙂

   Ja, visst är det något speciellt med stora katter 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s