Dagens springlängt

grönska

Vet ni vad jag slogs av galen längtan efter nu?

Låt mej måla en bild:

Det är sommarmorgon, riktigt tidig sommarmorgon. Solen håller på att gå upp och fåglarna kvittrar. Du är vaken och vet att det är dags att passa på med dagens springtur innan det blir för varmt. Du snörar på dej löparskorna och ger dej ut, det är ljummet ute men ännu inte för hett. Det är tyst och luften doftar grönska. Det är nästan bara du ute, kanske möter du någon som går med hunden och kanske någon annan tidig löpare, men annars är det helt stilla förutom fågelsången, världen har inte riktigt vaknat än.

Det. Det längtar jag efter nu!
Så. himla. mycket.

Och även om det snöat här de senaste dagarna så vet jag att det inte är långt borta. Dessutom ska det bli så härligt att uppleva de där sommarmornarna som lite mer van löpare. Jag sprang ofta på morgonen förra sommaren men då hade jag precis börjat och tog mej inte så långt, det tog slut för fort. I sommar kommer jag kunna ge mej ut på långrundor på morgonkvisten. Åååh!

4 tankar om “Dagens springlängt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s