Kanske en aning poänglöst

Men oj, det var värst vilken himla fart den här dagen drog förbi i. Jag har som sagt haft träningsvila idag och grejat med ansökningar och CV – rätt kul faktiskt, när en väl sätter igång. En får ju också en snabb recap på vad en gjort i livet så här långt. Annars har vi ätit indisk linsgryta – Har verkligen en grej för den där grytan just nu.

Alltså, nä, vänta! Blev detta ett sånt där inlägg: ”idag-så-såg-jag-en-hund-sen-åt-vi mat-hejdå”. Fattar ni vilken typ av inlägg jag menar? De totalt poänglösa, de som liksom redogör utan minsta reflektion. Eller det FINNS människor som kan beskriva hur de drack en kopp kaffe och så blir det intressant. Men de är ganska få. Min ambition för den här bloggen är ju annars att det ska finnas INNEHÅLL, något som hjärnan liksom kan tugga ett tag på. Fast idag har jag nog tömt ut min kreativitet i andra grejer, därför får det bli så här lite…inte så mycket innehåll.

Förresten… Jag har inte ens sett någon hund idag…

6 tankar om “Kanske en aning poänglöst

  • Så bra att du fattade! Jag blev lite orolig att det blev helt flummigt..haha

   Jag tror t.o.m att de där inte så jättespännande inläggen behövs de med. Det måste liksom vara någon slags mix, annars blir det för tungt. Fast sen vill en ju inte vara fööör tråkig 🙂

   Gilla

 1. Visst är det lite skönt att få pilla lite med sitt cv? Jag satt hela söndagen och klurade ihop ett ansökningsbrev på tyska och var väldigt glad över att jag redan hade mitt cv helt uppdaterat. För vilken tid och energi det tar att söka jobb. Ingen poänglös syssla alls tycker jag 🙂 Fast jag förstår hur du menar. Ibland skulle jag lika gärna kunna börja ett inlägg med ”Kära dagbok, idag har jag…. ”

  Gilla

  • Ja, faktiskt! Och åh vad jag är impad av dej som skriver på ett annat språk än ditt modersmål också. Ja, cv är ju lite av ett jobb i sej, att få ihop sin tidslinje: När gjorde en vad?

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s