Dagens runda

image

Idag blev det en springtur igen och ta mej tusan om jag inte tror att de där intervallerna har haft lite effekt redan. Jag har ju i och för sej sprungit snabbare än 6,29-tempo förut (snabbaste är 6.18 på 5 km) men då har inte hela vägen varit täckt av glidigt, blött snöslask som den var idag. Därför är jag mer än nöjd med tiden. Jag kände mej faktiskt riktigt pigg i benen idag trots pms och allt.
Åh, utveckling hörrni! Hur härligt är det inte!

Jag stod förresten i valet och kvalet mellan ett scientificpass och spring idag men imorgon åker jag till Dalarna och blir kvar en vecka – Och som ni säkert vet vid det här laget, tenderar det att bli mindre träning där, därför prioriterade jag att springa idag för då har jag i alla fall fått ihop tre pass den här veckan (1,9 mil allt som allt).

3 tankar om “Dagens runda

  1. Åh, det där med intervaller. Det är ju så tråkigt. Jag blir helt matt i benen. Och när du skriver dina intervallinlägg blir jag så irriterad över att jag vet att det fungerar och att jag nog också måste börja. Egentligen vill jag bara ha bevis för att det inte alls fungerar så slipper jag göra det. Fast inte irriterad på dig givetvis. Hejja dig!

    Gilla

    • Jag kände också så förut, att det bara kändes tråkigt och jobbigt. Men det passar nog mej att springa lite mer fria intervaller, i alla fall så här i början. Det blir inte lika inrutat och jag tror att det är det inrutade jag har svårt för. Ett tips kanske? 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s