Blankt

Hejsan! Oj, jag tog mej visst två blogglediga dagar. I ärlighetens namn har det varit ganska pms-error i min hjärna. Något konstigt händer i mitt huvud ungefär två dagar i månaden: Det blir helt tomt och oinspirerat. Jag som ganska ofta tycker en hel del, har åsikter och så, tycker helt plötsligt ingenting. Det är bara tomt och blankt.

Så ja, jag har haft en rätt lugn helg, myst och sett serier. Inte så mycket action alls. Dessutom har jag dragit på mej en del av Daniels förkylning i form av hosta (fast inte så farligt) så jag är väldigt nöjd med att jag hann springa veckans tre pass tidigare. Fast annars vill jag faktiskt high five:a mitt immunförsvar ändå, som stod emot dundersjukan förhållandevis bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s