Inspiration & länkkärlek: Ida Aspviken

image

Jag tänkte att det skulle passa sej att säja några ord om en av mina stora inspirationskällor när det kommer till löpning, nu när hon har gått och blivit ambassadör för midnattsloppet och gjort en bloggflytt och allt (HÄR bloggar hon nu). Ida är speciell för mej eftersom vi nära nog, på dagen, sprungit lika länge. Vi delar många erfarenheter som nybörjarlöpare och jag har känt igen mej så himla mycket i saker hon skrivit

Sen finns det stora skillnader också: Medans jag springer milen på typ 1.10 så drog hon här om dagen av en mil på 56.03! Detta tycker jag är så fascinerande, hur olika det kan vara och hur mycket utbyte en kan ha av varandra ändå, fast den ena är sjukt mycket snabbare. Det är ju kanske sånt en skulle kunna gräma sej över men det vore bara dumt. Dels beror ju dessa skillnader på kroppsbyggnad, teknik och talang. En del har ju bara talang för detta med löpning och en sån är Ida. Jag tycker bara det är så otroligt spännande och inspirerande att följa henne och jag tror att hon kan bli exakt hur bra som helst.

kika in hos Ida och inspireras du med!

3 tankar om “Inspiration & länkkärlek: Ida Aspviken

  1. Men DUUUUU!!!
    Du är fan snällast i världen. Vilken underbart inlägg, jag blir så sjukt rörd ❤
    Och btw så känner jag exakt samma sak om dig, jag är så glad att jag hittade din blogg typ exakt samma dag som jag började springa, du är så grym och inspirerande!

    Gilla

  2. Ping: Inspiration | Träningsblogga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s