Äpplen

äpplen 003Här om dagen fick jag en sån otrolig craving efter äpplen, alltså så där så att en måste HA för annars dör en. Kanske beror det på att jag inte ätit så mycket äpplen under den här lchf-perioden, jag har ju mest bara ätit bananer och bär i fruktkategorin.

I alla fall: Så sjuuuukt gott det var! Att bara äta ett äpple som det är eller att tärna och blanda med kanel och ha som topping på ex. chiapudding som på bilden under. Ok, jag vet: Det kanske är märkligt att ägna ett helt inlägg åt en frukt (eller är det?) men när något är så fantastiskt gott att håren på kroppen reser sej så är det sjutton värt ett eget inlägg. Förresten tänkte jag försöka få till någon slags bar med äpple nu, till min tågresa på fredag (Dalaresan blev uppskjuten av praktiska skäl). Stay tuned som en säjer! Blir det bra får ni recept.

äpplen 021

2 tankar om “Äpplen

  1. Jag åt tärnade äpplen med kanel på under min lchf-period också. Det är ju så himla gott!

    Min sambo kom hem med en hel påse äpple i veckan så jag försöker komma på saker att göra med dem förutom att äta dem. Igår blev det en raw äpplepaj. Nom nom!

    Gilla

    • Men ååååh! Raw äppelpaj! Det lät ju hur gott som helst! (så gott att jag MÅSTE använda massor med utropstecken) 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s