Efter dvalan

image

Hej på er! Det känns som om min hjärna sakta börjar vakna till liv igen. Den senaste veckan har jag nämligen känt mej som i dvala, så trött, så trögtänkt. Det enda som jag egentligen velat sysselsätta mej med har varit att lyssna på poddar, titta på serier och hänga i soffan. Jag har haft noll blogginspo och känt mej låg. Jag tror på någon slags vårdepp kombinerat med pms, kombinerat med en lätt förkylning.

Men nu så, nu börjar jag sakta hitta upp på banan igen! Jag har ju inte sprungit på en vecka heller men det tänker jag snart ge mej ut och göra för att liksom springa igång och väcka kroppen lite.

Har ni varit vårtrötta?

6 tankar om “Efter dvalan

  • Hoppas den känslan redan har eller går över snart. Och ja, det är ju möjligt att det är en släng av vårtrötthet.
   Kram!

   Gilla

 1. Vårtrött? Ja ooooja.
  Igårkväll strax efter 20:30 somnade jag framför en hockeymatch som innebar att mitt favvolag skulle åka ur slutspelet vid förlust. I vanliga fall brukar jag hoppa och skrika och arg-twittra, men inte igår. Somnade mitt i tredje perioden då allt skulle avgöras… Oops.
  (ps. de förlorade. buhu)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s