Dalarna

rödaknutar

 

Tittar in här en snabbis för just nu far jag omkring och packar och grejar här hemma. Hatar att packa och väntar därför till sista minuten. Det brukar alltid sluta med att jag har med mej tio tröjor men absolut inga byxor. Sist när jag skulle hälsa på min bror åkte jag utan tandborste och en endaste liten hudvårdsprodukt..

Men i alla fall: Idag åker jag hem till barndomshemmet i Dalarna, till röda hus med vita knutar och förhoppningsvis solsken. Riktigt så grönt som på bilden är det ju inte nu men snart så… Alldeles snart!

6 tankar om “Dalarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s