Back to basics, internetvila och det där med omstarter

Hej på er! Nu är jag hemma igen. Eller, jag har varit hemma sedan i fredagskväll men gårdagen gick mest till att ”landa hemma”. Ni som läst här ett tag vet att jag har något slags behov av att vänta in mej själv när jag varit borta. Därför slöade jag mest hemma, kramade på Daniel och katterna och sånt igår. Härligt. För oj, vad jag älskar mitt alldeles egna vardagsliv. Ibland får jag nästan nypa mej i armen över att det får vara så bra. Att jag får vara så in i norden KÄR i min man efter 12 år, att jag har mitt lilla mysiga hem och mina små pälsklingar.

Fast även om det var skönt att komma hem så var det himla härligt i Dalarna också. Det har setats i solen, ätits frukost ute och mysts. Jag har faktiskt inte sprungit något men däremot har det blivit en del promenader och en del utearbete vilket också ju kan klassas som någon slags träning. En grej bara: Både jag och min mamma är personer som äter vettigt i vardagen men det händer något när vi umgås. Då fikas det, dricks vin och äts god mat. Det är på något sätt lite så vi umgås. Alltså har det varit en vecka fylld av färskt bröd till frukost, vin och bullar så jag känner att det är läge för en liten omstart nu.

Fast nä.. ”omstart”? Jag gillar liksom inte det ordet. Det indikerar att en har misslyckats med något och måste börja om från början tycker jag. Jag lutar nog egentligen mer åt ”back to basics”. Jag tänker lite så att jag ju faktiskt har valt att äta sånt jag vanligen inte äter i vardagen och det har varit gott, härligt, mysigt och ingenting att ångra alls. Men nu är det ändå skönt att komma in i vanliga gängor.

Sen har jag ju haft lite internetvila också. Eller inte riktigt kanske.. Jag har surfat lite på mobilen och kollat era bloggar och så men jag har inte bloggat och knappt kommenterat alls. Det blir ofta så när jag är i Dalarna. Jag kopplar ned lite och kanske är en aning mer i nuet.

12 tankar om “Back to basics, internetvila och det där med omstarter

  • Mys!
   Det är en av de bästa saker jag vet: Att sitta med min mamma, ett glas vin (*host*….2-3) och bara prata om allt och inget 🙂

   Gilla

 1. Låter som om du haft det bra! Välkommen ”tillbaka”. 🙂 Jag känner också igen det där, det är ett sätt att umgås. I min familj är vi väldigt fikiga av oss och fikar alltid när vi ses (både i veckorna och på helgerna). Alltid kaffe, och ofta någon gottisbit till. Mysigt! Och PS, måste säga (vet inte om jag redan sagt det?) att jag verkligen gillar din ”nya” sida med nya, fina layouten! Även om det ju såklart var fint tidigare också… Men, ja, I like it! 🙂

  Gilla

  • Ja, det har jag 🙂 Tack!
   Ja, det är ju ett så himla mysigt sätt att umgås, att liksom fixa något extra.
   Och tack! Jag blir jätteglad att du gillar!

   Gilla

 2. Vad skönt det låter. Umgås över god mat och vin är faktiskt väldigt trevligt. Även om en inte gör det varje dag. Så är det när vi hälsar på hos sambons föräldrar, då äter vi mängder med god frukost. De har alltid massor av goda saker till frukost, fast bara när vi hälsar på.

  Gilla

  • Ja, det är ju det! När jag är hos mamma blir varje måltid lite som ett event 🙂
   Vad härligt det låter med långa go’frukostar!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s