En söndag och ett middagstips

påskliljaJag är egentligen inte speciellt förtjust i söndagar men denna har ändå varit bra. Jag har fått en massa sånt där som inte nödvändigtvis är så kul men ändå tillfredsställande, gjort. Jag har putsat fönster, torkat golv, tvättat och så har vi veckohandlat. Det är skönt att liksom vara redo inför veckan. Vid veckohandlingen fick påskliljan på bilden följa med hem så nu känns det lite vårigt här hemma. Jag insåg också jag att jag måste fixa på balkongen omedelbums eftersom det var så himla varmt och skönt där ute idag. (Vi har nämligen..ehm.. ovanan att använda balkongen som någon slags förvaringsplats under vintrarna och varje vår funderar jag på varför när det är dags att röja…)

mathavreJa, och så ett middagstips! Jag köpte mathavre idag eftersom jag inte är lika strikt med kolhydraterna längre (där emot får det gärna vara glutenfritt). Mathavren kokade jag och blandade med lite finhackad lök, ärtor och så några matskedar grön pesto. Det blev ett perfekt tillbehör till quornfärsbiffarna med fetaost. Kan tänka mej att det är gott att blanda med andra grönsaker också, kanske oliver eller soltorkade tomater?

2 tankar om “En söndag och ett middagstips

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s