Att lyx-springa eller inte?

image

Först och främst: Hur är det möjligt att jag jämt lyckas ha samma tröja på mej när jag bestämmer mej för att knäppa en selfie? Nåja, jag har andra kläder, bara så ni vet. Tydligen bara inte på mej…
Annars då? Jag vaknade i morse och var så himla orimligt trött (och är fortfarande). Det känns i kroppen som någon kört mej på centrifugering i tvättmaskinen och dessutom har jag ont i ryggen. Sjuk? Nä, ägglossnings-time! Kul…verkligen. Eller ja, det är ju kul att kroppen fungerar som den ska men när det påverkar mej fysiskt åt det negativa hållet – Inte riktigt lika party…

Jag hade egentligen tänkt mej ett mysigt långpass idag (lyx-springa, ni vet) men jag vet inte riktigt hur det blir med den saken? Just nu känns det som om min kropp inte riktigt är med mej och behöver vila men en å andra sidan kanske en liten runda är precis vad jag behöver? Vi får se helt enkelt!

Ledsen för neggoinlägg.. Men ni vet, ibland är det bara så.

6 tankar om “Att lyx-springa eller inte?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s