Fredag, tandvärk och lästips

påsklilja

 

Idag har det varit bloggtystnad p.g.a tandvärk. Vaknade i morse med en tryckande, öm känsla över en kindtand i underkäken och visste direkt vad som var på gång. Än är det mest ömt och gör inte så där ”aj-jag-vill-dö”-ont men jag är lite orolig. Naturligtvis bestämmer tanden att ge sej till känna på en fredag, den dag då min tandläkare finns på annan ort och helgen stundar. Nu håller jag tummarna för att det inte utvecklar sej till något jättejobbigt under helgen och att jag kan gå till tandis på måndag.

Jag och mina tänder är förresten ett kaptitel för sej. P.g.a en medicin jag äter blir de extremt infektionskänsliga. Jag är vanligen supernoga med tandtråd men för ett par dagar sedan tog den slut och jag har glömt att köpa ny. De dagarna räckte tydligen för att bakterier skulle hitta ett ställe att gro 😦

heja

 

Nåja, jag har det inte så illa ändå! Jag har setat nersjunken i soffan och läst om ”Heja, heja” av Martina Haag. Det är en så superinspirerande löparbok, kanske allra helst för den som trodde att den inte kunde eller ens ville.

Står du precis vid kanten och funderar på om du inte skulle börja springa? Läs den!

4 tankar om “Fredag, tandvärk och lästips

 1. Men usch, hoppas tanden blir bra av sig själv! Jag måste förresten få tummen ur och gå till tandläkaren och be att de tar bort en av mina visdomständer som strular då och då.

  Gilla

  • Jag tror nog att jag får pallra mej till tandläkaren. Haha, tandläkaren är typ en av de viktigaste relationerna i mitt liv.
   Ja, gå och fixa viadomständerna. Lite jobbigt men samtidigt kommer det bli superskönt att inte ha bråkiga tänder som väljer att krångla helt plötsligt.

   Gilla

  • Ja, så otroligt peppande! Jag vågar nästan säja att den boken är en stor del i att jag började springa 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s