tandblogg

Hej på er! Hoppas ni har en bra lördag. Min är väl så där….

Bra grejer: Solen skiner, Daniel är ledig, jag har haft sovmorgon.

Dåliga grejer: Jag har fortsatt tandvärk, jag missar en mysfika med min bästis p.g.a denna tandvärk plus att en ju absolut inte ska springa med tandvärk och den infektion som då finns i kroppen.

Som tur är har jag inte drabbats av den där bultande, jättehemska tandvärken än (och hoppas att jag slipper innan tandläkarbesök). Fast jag känner att något är på gång i kroppen, jag känner mej trött och igår när jag tandtrådade den onda tanden höll det på att svartna för ögonen. Jag hann precis slänga mej på soffan med benen i vädret innan jag tuppade av.

Ja, men ni hör ju: Jag känner mej helt enkelt som en så där kul tjej idag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s