Helgen

balkongAlltså, den här helgen går väl inte till historien som världens härligaste men imorgon hoppas jag få tid hos tandläkaren. Sen hoppas jag att inflamationen i tanden ger sej fortare än kvickt och att jag kan springa. Det är så surt när det dyker upp såna här kroppsliga saker som en inte kan styra över och bråkar med träningen och livet.

Så det blev m.a.o en riktigt lugn helg. Jag har mest setat i soffan, läst bok och så har jag druckit lite vin också. Det är väl det. Egentligen hade jag tänkt fixa på balkongen (bilden är från förra årets balkong) men jag har inte riktigt haft energin.

Nä, nu hoppas jag att nästa vecka blir mycket piggare och bättre. Håller tummarna för det!

6 tankar om “Helgen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s