Äntligen kaffe på balkongen!

balkongfika

 

äpplenIdag har jag väntat lite med löpning p.g.a tanden men imorgon blir det nog en tur eftersom tandis sa att det var ok. Istället har jag bl.a fixat på balkongen (äntligen) så nu går det att sitta där ute, eller det gick väl förut också men det var inte vidare, värst mysigt efter vintern: Skräpigt och trist.

Men nu så, nu är det representabelt igen så jag tog nyss en fika där ute, en kaffe och äpple med kanel (ja, äppelcravingen tycks ha kommit för att stanna).  Alltså… Jag är väldigt passionerat inställd till min balkong, det kommer ni säkert att märka ju mer sommar det blir. Det blir ju som ett extra, mysigt uterum (ni ska få se när jag har satt ut blommor och så). Dessutom är den rätt stor vilket är skönt. Vi har i och för sej två balkonger på den här lägenheten men den andra är mer en vädringsbalkong, inbyggd och lite mörk.

Det är i alla fall livskvalité att kunna vara ute tycker jag, även om vi inte har någon trädgård. Dessutom är det så skönt att kunna hänga tvätten ute istället för inne så det har jag också passat på att göra nu.

 

5 tankar om “Äntligen kaffe på balkongen!

  1. Så härligt och va gött det ser ut! 😛 yummie!!! Har du mjölk eller kokosolja i kaffet? 😉 Hoppas du mår bra nu efter tandisgrejen, kramis

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s