Tröttmössa

Jag vet inte riktigt vad som hände med gårdagen? Jag var så enormt trött precis hela dagen och känner mej fortfarande seg. Men i och för sej.. Jag kikade i kalendern och ja, det verkar inte bättre än att det är PMS på gång igen. Redan? Herrejösses! Ibland känns det som hela mitt liv är ett enda stort hormonhjul.

Nåja, jag är i och för sej trött men glad också! Imorgon sätter vi oss i bilen och beger oss till Dalarna för påskfirande. Åh, jag älskar det, speciellt när vi är samlade hela familjen vilket vi kommer att vara nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s