Utsövd och utefrukost

frukost1

 

frukost2

 

Idag vaknade jag vid halv åtta, utsövd -Så himla skönt! Jag har varit så märkligt trött på mornarna den senaste tiden, så där: ”Va? Redan morgon? Det kan absolut inte stämma för det känns som någon drämt en stekpanna i huvudet på mej – trött” Men idag var jag alltså utsövd på ett härligt sätt, pigg och glad, redo att ta mej an dagen – Total hurtvarning m.a.o.

Jag startade min dag med frukost på balkongen. Herrejösses vad det gör mycket för livskvalitén att starta dagen ute: Solljus på näsan, fågelkvitter, blå himmel. Frukosten bestod för övrigt av två ägg med smör och turkisk yoghurt med äpple (och kaffe så klart!). Kan säja att det var väldigt gott och skönt för magen med ”vanlig” frukost. Nog för att nybakta frallor är gott men min kropp gillar dem inte riktigt, speciellt inte magen.

Nu ska jag låta de där äggen sjunka en bit och sedan tänker jag ge mej ut på en runda. Jag brukar ju allt som oftast springa innan frukost men idag lockade solen och balkongen så mycket att jag helt enkelt inte kunde låta bli att gå ut och sätta mej.

4 tankar om “Utsövd och utefrukost

    • Det är ju så himla underbart med ljuset! Det är som om en glömmer, år från år, hur härligt det faktiskt är med vår. Det känns liksom väldigt fjärran i typ november.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s