Distansrekord av misstag

distansrekord

 

Idag har dagen gått i ett och jag har inte hunnit sätta mej för att blogga för än nu. Men i alla fall, vid 10 i förmiddags gav jag mej ut på en springtur. Jag hade tänkt att det skulle bli en mil och joggade lugnt iväg.

Efter ett tag mötte jag några småpojkar i 7-8 årsåldern som såg ut att gruffa lite  med varandra. En ramlade och skrubbade handen så jag stannade och pratade lite med dem för att se att de var ok och inte bråkade. Jag tycker det är viktigt med sånt, att man som vuxen visar att en ser och att en finns till hands och inte bara går förbi. Men i alla fall: När jag sprang iväg igen upptäckte jag inte att runkeeper började räkna kilometer från noll igen. Tyckte väl ibland att jag kommit lite väl kort men tänkte inte så mycket mer på det.

Men efter ett tag när jag började närma mej en mil så tyckte jag att jag varit ute och sprungit så fasligt länge. Ändå ville jag verkligen ha en mil i ”protokollet”, inte 9,5 eller så, så jag sprang i kringelikrokar, fram och tillbaka. Kände mej dessutom rejält trött i benen. Döm om min förvåning när jag äntligen hade fått ihop den där milen och runkeeper räknade ihop tiden före pausen med den efter och visade på 12,46 km!

Det är första gången jag sprang längre än en mil och det kändes verkligen. Blev otroligt trött i benen (men sjukt nöjd så klart). En kan tro att de där extra 2,46 inte skulle spela så stor roll men det gjorde det verkligen. Sista biten gick inte speciellt fort kan jag säja. Men ändå: Väldigt nöjd!

6 tankar om “Distansrekord av misstag

 1. Återigen: Hejja! Fy vad skönt 🙂 Det är ju en halv halvmara ju.

  Jag knatar på med mina tåskor och ett par hundra meter men snart kan jag nog också springa lite längre hoppas jag.

  Gilla

  • Tack 🙂 Jag har tänkt lite så här: Förra sommaren var ju målet att klara 5 kilometer och den här sommaren tänkte jag att ju skulle fixa halvmarasträckan så nu är jag i alla fall halvvägs.

   Det är så spännande med tåskorna! Om du har lust och om jag får önska: Kan du inte skriva ett inlägg om dem? Hur de känns? Hur de påverkar löpsteget och fördelar/nackdelar?

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s