Hej lördag!

image

Av någon anledning ligger jag en dag före i min tidsräkning och trodde att det var söndag idag, kanske för att D var ledig i fredags? Men det är ju bara lördag! Yey! Mina planer för dagen är inte så avancerade men ändå härliga. Tänkte ta en springtur lite senare och så ska jag parkera mej på balkongen, lapa sol och läsa bok.

Läste förresten hos Fiat om Voltaire som öppnar i Västerås – en restaurang inriktad på rawfood och vegetariskt.  Är så glad för det! Äntligen ett ställe en kan gå till och VÄLJA i menyn (det har varit tunt med sånt i Västerås) och inte bara ta det enda vegoalternativet som erbjuds. Måste göra ett besök asap. Vad säjer du Agneta? Dejt där nästa gång?

4 tankar om “Hej lördag!

  1. Ta vegansalladen! ASGOD! Lite förvånad över att det fanns så mycket med djur på menyn – trodde att det skulle vara övervägande vegetariskt/veganskt – men vegansalladen var så god att jag förlät dem 😉

    Gilla

    • Det ska jag göra! Ja, jag såg att det skulle finnas en del animaliskt men hoppas ändå att en ska få känna att en har valmöjligheter som vego.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s